We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
1.
Alexander 02:54
2.
Hotell 1 01:35
3.
Checka in 02:16
4.
Ann-Sofie 03:42
5.
Sömn 03:22
6.
Henke 03:34
7.
Hotell 2 02:20
8.
Pernilla 02:31
9.
Erika 03:33
10.
Hotell 3 02:20
11.
Rikard 02:11
12.
Slut 03:50

about

Andreas Söderström och Johan Berthling har gjort musiken till regissören Lisa Langseth, Guldbagge vinnare 2010 Till Det Som Är Vackert, nya långfilm Hotell. När jag som producent och filmens manusförfattare och regissör Lisa Langseth började fördjupa oss i vilken musik som egentligen skulle passa Hotell så ville vi åt något otyglat och vilt men samtidigt ändå drömskt och vackert.

Första mötet med våra kompositörer Andreas Söderström och Johan Berthling var en direkt förälskelse. Kompositörernas känsla för det filmiska fanns det inget tvivel om efter arbetet med musiken till 30 grader i februari, men även det universum de skapat i såväl El Rojo Adios, Tape och med Andreas soloprojekt ASS, är en uppvisning i melodiskt och arrangemangsmässigt snille.

När du ser filmen så kommer du märka att det sker ett tonskifte efter första akten, ca 30 minuter in i filmen. Det är även då musiken kommer in. Utan detta tonsäkra score så skulle vi aldrig lyckas med att få med oss publiken i överenskommelsen, att dessa stackare ändå kommer ta sitt välmående i egna händer. Till dig som lyssnar kan vi bara önska dig en njutbar lyssning. Vrid upp volymen och dröm dig bort, du kanske kommer börja fundera på om man inte skulle välja att vara någon annan. Bara en stund?

credits

released October 2, 2013

license

all rights reserved

tags

about

Kning Disk Gothenburg, Sweden

Kning Disk presents first-rate, limited editions and various kinds of presentations where innovative composers of yesteryear shares space with the kindred spirits of the groundbreaking artists, designers and writers of tomorrow.

contact / help

Contact Kning Disk

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Report this album or account

If you like Hotell, you may also like: